Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΌ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΌ ΠΑΖΆΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ

Διαβάστε όλες τις προσθήκες στα ρόστερ των ομάδων της Superleague για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στο sport24.gr.
ε μέρα το Sport24.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις μεταγραφές (και αποχωρήσεις) των ομάδων της Superleague, συγκεντρώνοντας όλες τις κινήσεις σε ένα κείμενο. Η Κέρκυρα επισημοποίησε τη Δευτέρα (12/1) τη συνεργασία της με τον Γεωργιανό κεντρικό αμυντικό, Ακάκι Κουμπούτια και το δανεισμό του Φάμπιο από τον Ατρόμητο.
Ο Παναιτωλικός απέκτησε τη Δευτέρα (12/1) τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα.
 
Μία μέρα νωρίτερα, την Κυριακή (11/1), ανακοίνωσε  την απόκτηση του Άντονι Σκαραμοτσίνο, ως δανεικού από την Ομόνοια.
 
Ο Εργοτέλης μετά τους Σαράνοφ και Γιαν Μποέ Κανέ, έκανε δικό του την Παρασκευή (9/1) και τον Σιριάκ Λουβιόν, υπογράφοντας για 1.5 χρόνο, ενώ το Σάββατο (10/1) ανακοίνωσε και τον Κονέ για την άμυνα.
Στην πρώτη του μεταγραφή προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (8/1) και ο Πανθρακικός σε μια κίνηση που ο Εμάνουελ Ρόκα είχε προαναγγείλει. Η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσετην απόκτηση του Χρήστου Μελίσση. Τώρα περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Ροτζέριο Μάρτινς ώστε να πέσουν και οι υπογραφές με τον πρώην παίκτη της Νίκης Βόλου.
Ο Εργοτέλης απέκτησε την Πέμπτη (8/1) τον Γιαν Μποέ Κανέ, που είναι η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Σαράνοφ. Την ίδια μέρα ο Πανιώνιος ήρθε σε συμφωνία με τουςΚόρμπο και Καθάριο οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των "κυανέρυθρων".
 
Την Πέμπτη (8/1) η ΑΕΛ Καλλονής επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Μαρσέλο Γκοϊανίρα, για το προσεχές εξάμηνο.
Ο Πανθρακικός την Τρίτη (6/1) έκανε γνωστό ότι οι Νίκος Καθάριος και Βασίλης Τριανταφυλλάκος αποχωρούν από την ομάδα. Το Σάββατο (3/1) η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμερουνέζου αμυντικού Αντόνιο Γκομσί.
Μια ακόμα λύση συμβολαίου, η τρίτη για την Κέρκυρα, ήρθε την Δευτέρα (5/1) με τον Μπεν Σαμπάτ να λέει αντίο στους "Φαίακες" και να ακολουθεί τους Κανακούδη, Ομπράντοβιτς που εδώ και λίγες μέρες είχαν αποχωρήσει από την ομάδα της Κέρκυρας.
Η Κέρκυρα μετά τον Στέφανο Σιόντη, προχώρησε στην απόκτηση του Άγγελου Ζουμπουλάκη. Ο 25χρονος δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά συμφώνησε σε όλα με τους "Φαίακες" και ανακοινώθηκε την Παρασκευή (2/1).
 
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανιώνιο καθώς μετά τον Σπύρο Ρισβάνη που απέκτησε ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό συμφώνησε την Τετάρτη (31/1) και με τον Βαλεντίνο Βλάχο που έμεινε ελεύθερος από την Μπριζ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.
Την ίδια μέρα ο Αστέρας Τρίπολης συμφώνησε για τον δανεισμό του 18χρονου αμυντικού Βασίλη Μηλιώτη στην Ένωση Ερμόνιδας.
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί από την Τρίτη το βράδυ ο Μάρτεν Μάαρτενς καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Σερκλ Μπρίζ για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν δυο ακόμα ετών. Παράλληλα ο Κώστας Παναγιωτούδης επέστρεψε από την Βέροια που είχε παραχωρηθεί δανεικός και δόθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Επίσης την Τρίτη (30/12) η Κέρκυρα ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου της με τον Νεμάνια Ομπράντοβιτς με τον Σέρβο να είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί.
Την Τρίτη (30/12) ο Εργοτέλης πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή, με τον Μπόγιαν Σαράνοφ να κάθεται πλέον κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί σημαντικά σε άμυνα και μεσαία γραμμή, αποκτώντας τουςΣωτήρη Νίνη (ως ελεύθερο) και Στάθη Ταυλαρίδη (με μεταγραφή από τον Ατρόμητο).
Εξαιρετική κίνηση έκανε και η ομάδα του Περιστερίου, προσθέτοντας εμπειρία στο κέντρο της. Ο Κώστας Κατσουράνης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου.
Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά με τον Γκονσάλο Μπουσταμάντε, ο Στέφανος Σιόντης επέστρεψε στην Κέρκυρα, ενώ η Ξάνθη αντικατέστησε τον Γουίλσον με τον Μπέλιτς και την Δευτέρα ανακοίνωσε τον Γουόλτερ Μπαλούφο ως ελεύθερο.
Άξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση του Άντι Λίλα, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο ΟΦΗ που έχασε πέντε καθώς την Δευτέρα ήρθε και η λύση συμβολαίου με τον Αντώνη Πετρόπουλο.
Επίσης ήδη δυο παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον Πλατανιά οι Γκσπούρνινγκ καιΖουμπουλάκης ενώ έξι έχουν "κουνήσει μαντίλι" στον Εργοτέλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ήρθαν:  --
Έφυγαν:  Βασίλης Μηλιώτης (Α- Δανεικός στην Ένωση Ερμιονίδας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

'Ηρθαν: Κώστας Κατσουράνης (Μ - Ελεύθερος),
Έφυγαν: Στάθης Ταυλαρίδης (Α - Παναθηναϊκός), Φάμπιο (Ε-δανεικός στην Κέρκυρα)

ΒΕΡΟΙΑ

Ήρθαν: ---
Έφυγαν: Κώστας Παναγιωτούδης (Μ - επέστρεψε στον ΠΑΟΚ)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ήρθαν: Μπόγιαν Σαράνοφ (Τ - ελεύθερος), Γιαν Μποέ-Κανέ (Μ-Ελεύθερος), Σιριάκ Λουβιόν (Α-Ελεύθερος), Μοχάμεντ Κονέ (Α-ελεύθερος).
Έφυγαν: Τόμας Τσέρνι (Τ - Ελεύθερος), Γιορίς Σαϊντανί (Α - Ελεύθερος), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ε - Ολυμπιακός), Ροκ Στράους (Μ - Ελεύθερος), Αλεξάνταρ Κόσκοβιτς (Μ - Ελεύθερος), Μεγί (Α - Ελεύθερος).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ήρθαν: Μαρσέλο Γκοϊανίρα (Μ-Ελεύθερος)
Έφυγαν: Θεοδόσης Κύπρου (Ε - ελεύθερος).

Α.Ο.Κ.

Ήρθαν: Στέφανος Σιόντης (Α - Δόξα Κατωκοπιάς), Άγγελος Ζουμπουλάκης (Α - Ελεύθερος από Πλατανιά), Ακάκι Κουμπούτια (Α-ελεύθερος), Φάμπιο (Ε- δανεικός από Ατρόμητο)
Έφυγαν: Πέτρος Κανακούδης (Α- Ελεύθερος), Νεμάνια Ομπράντοβιτς (Μ-Ελεύθερος), Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ (Α-Ελεύθερος)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ήρθαν: Γκονσάλο Μπουσταμάντε (Μ - Ελεύθερος),
Έφυγαν: Νίκος Γεωργιάδης (Α-Ελεύθερος), Φαμπιάν Μπορνταγκαράι (Μ-Ελεύθερος)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ήρθαν: ----
Έφυγαν: ----

ΞΑΝΘΗ

Ήρθαν: Νίκολα Μπέλιτς (Ε - Ελεύθερος), Γουόλτερ Μπαλούφο (Ε - Ελεύθερος), Αντόνιο Γκομσί (Α - ελεύθερος).
Έφυγαν: Κάρλος Γουίλσον (Ε - Ελεύθερος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθαν: ---
Έφυγαν: Ερίκ Αμπιντάλ (Α - Αποσύρθηκε),

ΟΦΗ

Ήρθαν: ---
Έφυγαν: Μίρνες Σίσιτς (Ε - Ελεύθερος), Ισλάμ Φερούζ (Ε - Τσέλσι), Απόνιο (Μ - Ελεύθερος), Αμπντουλάι Μεϊτέ (Α - Ελεύθερος), Αντώνης Πετρόπουλος (Ε - Ελεύθερος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθαν: Σωτήρης Νίνης (Μ - Ελεύθερος), Στάθης Ταυλαρίδης (Α - Ατρόμητος)
Έφυγαν: Σπύρος Ρισβάνης (Α- Δανεικός στον Πανιώνιο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ήρθαν: Άντονι Σκαραμοτσίνο (Δ-Αμυντικός), Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα (Μ-Τίγκρε)
Έφυγαν: Φίλιππος Δάρλας (Α - Ελεύθερος)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ήρθαν: Χρήστος Μελίσσης (Α-Ελεύθερος)
Έφυγαν: Ούσι Οκάτσι (Μ - Ελεύθερος), Νίκος Καθάριος (Μ-επιστρέφει στον Ολυμπιακό), Βασίλης Τριανταφυλλάκος (Ε-Ελεύθερος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ήρθαν: Σπύρος Ρισβάνης (Α - Δανεικός από Παναθηναϊκό), Βαλεντίνος Βλαχος (Α - Ελεύθερος από Μπριζ), Καθάριος (Μ-Ελεύθερος), Κόρμπος (Μ-Ελεύθερος)
Έφυγαν: ---

ΠΑΟΚ

Ήρθαν: Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος (Α - Ασιρίσκα), Νομπόα (Μ)
Έφυγαν: Μάρτεν Μάαρτενς (Μ -Δανεικός στην Σερκλ Μπριζ), Κώστας Παναγιωτούδης (Μ - Δανεικός στον Απόλλων Καλαμαριάς)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ήρθαν: --
Έφυγαν: Άντι Λίλα (Α - Πάρμα)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ήρθαν: ---
Έφυγαν: Μίχαελ Γκσπούρνινγκ (Τ - Ελεύθερος), Άγγελος Ζουμπουλάκης (Α-Ελεύθερος)
* Τ: τερματοφύλακας, Α: αμυντικός, Μ: μέσος, Ε: επιθετικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου